نان یکی از مهم ترین و اساسی ترین مواد غذایی میان مردم می باشد که در انواع مختلف تولید و عرضه می شود برای پخت نان می توان از روش های مختلفی استفاده کرد برای مثال روش سنتی تنور گلی یکی از همین روش ها هست ولی در چند سال اخیر سازندگان دستگاه ها به فکر تولید دستگاهی شدند که در رشد این چنینی جمیعیت بتواند نان مردم را بصورت انبوه تامین کند تا دیگر مردم نیازی به ایستادن در صف نانوایی ها نداشته باشند ، مهندسان بعد از مدت ها پژوهش قادر به ساخت یک دستگاه تمام اتوماتیک تونلی شدند که در این
دستگاه خمیر قرار گرفته و بقیه مراحل پخت بر دوش دستگاه می باشد ، دستگاه های تونلی در شکل های مختلف برای پخت نان های مختلف تولید شد برای مثال دستگاه های تونلی پخت نان سنگک دارای نوار چند بعدی می باشد که در زمانی که خمیر بر روی آن قرار می گیرد به دلیل نرم بودن به شکل سنگ ها در آ»ده و نان سنگک سنتی شکل تولید می شود ، حال اگر شما هم خواستا این هستید که در مورد دستگاه های تونلی اطلاعات بیشتری داشته باشید می توانید با ادامه این مطلب به اطلاعات خوبی دست یابید.
مشخصات فنی دستگاه تونلی
دستگاه های تونلی در دو اندازه ۶٫۵ متری و ۴٫۵ متری تولید می شود که تفاوت آن ها در دارای سیستم بخار و بدون سیستم بخار بودن است که در دستگاه های ۶٫۵ متری سیستم بخار که برای تخمیر بهتر نان ها هست بکار رفته استتا در هنگام پخت نان ها با کیفیت بهتری پخت شوند و ماندگاری نان ها و رنگ آن ها بیشتر و با کیفیت تر باشد ، دستگاه های تونلی نیز مانند دیگر دستگاه های دیگر پخت در دو نوع حرارت مستقیم و حرار غیر مستقیم تولید می شود که هر کدام از این دستگاه ها در جای خود کارایی متفاوت دارند .
مقدار تولید و آپشن های دستگاه تونلی
دستگاه های تونلی همانطور که میدانید در دو نوع تمام اتوماتیک و نیم اتوماتیک وجود دارد که مقدار تولید دستگاه های نیم اتوماتیک حداق ۲۰۰ کیلو و حداکثر ۵۰۰ کیلو گرم در ساعت می باشد ، و دستگاه های تمام اتوماتیک قابلیت پخت تا ۵۰۰۰ کیلو گرم در روز را دارند که برای تولید انبوه مناسب است ، شما می توانید برای خرید و مشاوره برای خرید تمامی دستگاه های قنادی و نان پزی با گروه پشتیبانی ما تماس حاصل فرمائید ، (مشاوره ۲۴ ساعته برای دستگاه ها رایگان می باشد).
