مقدمه
شما هم اگر یک نانوا هستید و با سیستم کاری قدیمی کار می کنید حتما به فکر بروز کردن کار خود هستید و می خواهید یک خط تولید بروز را در کارگاه خود داشته باشید، ما در این متن خواهیم گفت که چه گونه می توان یک خط تولید نان را چه در نوع نان های (صنعتی) و چه در نوع نان های (سنتی) راه اندازی نمود.
خب همانطور که در قسمت بالا توضیح دادیم نان ها به دو دسته سنتی و صنعتی تقسیمبندی میشوند که نان لواش جزو دسته نانهای سنتی و پرطرفدار می باشد که با استفاده مردم ایران از این نان ۴۴ درصد مردم به صورت مداوم از این نان استفاده می نمایند و ۴۴ درصد مصرف کل نان های تولیدی در داخل کشور مربوط به این نان محبوب می باشد.
پخت نان لواش به صورت کاملا مکانیزه و جدید در شرکت ایران فر تولید میشود و امروز در مورد آن صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت که چگونه میتوان این دستگاه ها را با کیفیتی درجه از شرکت ایران فر که تولید کننده دستگاه های پخت نان صنعتی و دستگاه جدید نانوایی لواش است خریداری نمود.
با ما همراه باشید تا این دستگاه مکانیزه و مدرن را در مدل های مختلف برای شما توضیح دهیم:
بهترین دستگاه پخت نان لواش
سوال مهمی که همیشه در ذهن مخاطبان پیش می آید این است که دستگاه تونلی بخریم یا دوار و کدام دستگاه برای ما بهتر است؟
دستگاه های تونلی به دلیل حجم و ابعاد و بزرگی که دارد و همانطور که از اسمشان معلوم است برای تولیدات بزرگ و کارگاه هایی که قصد پخش کردن و تولید زیاد محصولات را دارند مناسب است.
برای کسانی که تازه می خواهند یک نانوایی و یا کارگاه تولید نان را راهاندازی کنند مقدار تولید متوسط و رو به پایین دارم و این موضوع باعث میشود تا استفاده از دستگاه های تونلی دارای استهلاک زیاد و به صرفه نباشد به همین دلیل برای کسانی که میخواهند تازه این کار را شروع کنند پیشنهاد ما دستگاه های دوا و دستگاههای نیمه اتوماتیک می باشد که هم از نظر قیمتی و هم استهلاک مصرفی سوخت آنها نسبت به دستگاه های تونلی پایین تر بوده و سوددهی و مقدار تولید مطلوبی نیز دارد.
برای مشاوره و تخصصیتر فهمیدن این موضوعات میتوانید با مشاوران ما که در قسمت فروش با شما در ارتباط خواهند بود می توانید ارتباط گرفته و سوالات خود را به صورت کامل از آنها بپرسید و راه های خرید و قیمت دقیق محصولات را برخوردار شوید.
