دستگاه پخت نان مناسب نان سنگک در ابعاد و اندازههای دو و نیم متری(۲۵۰ سانتی متری) و سه متری(۳۰۰ سانتی متری) طراحی و تولید شدهاند. این ابعاد به صورت استاندارد جهانی تعیین شده و تمام تولیدکنندگان موظف هستند مطابق با آن تولیدات خود را انجام بدهند. دستگاه پرتابل برای پخت نان سنگک به صورت دستگاههای دیگر دوار طراحی میشود ولی در طراحی ظاهری آن تفاوتی وجود دارد که در بخش بعد در رابطه با آن توضیح خواهیم داد.
تمام ویژگیهای دستگاههای پرتابل به صورت دقیق توسط شرکت ایران فر رعایت شده است. چرا که کیفیت نان یکی از اصلیترین نکاتی است که باید به آن توجه شود. نان با کیفیت و در عین حال بهداشتی برای سلامت خانواده بسیار مفید بوده و بسیار حائز اهمیت است.
نکات مهم دستگاه پخت نان دوار سنگک
نان سنگک بسیار محبوب است و افراد زیادی برای خرید آن همیشه به نانواییها مراجعه میکنند. دستگاه پخت نان دو متر و نیم پرتابل، در مواقعی که نیاز است نان اندکی پخت شود و همچنین در مواقعی که ابعاد مکان مورد نظر کوچک است باید از فر دوار پرتابل دو و نیم متری استفاده کنند.
در واقع دستگاههای دو و نیم متری و سه متری به صورت مشترک ویژگیهای مشابهی دارند ولی استفاده از آنها باید با توجه به نیاز و درخواست مشتری باشد. استفاده کردن از دستگاه سه متری در محلهایی که یناز کمتری به نان دارند اشتباه است. پس باید به این نکته قبل از اقدام به خرید کردن توجه نمود.
از خصوصیات دیگر دستگاه پخت نان سنگک به دهنهٔ آن میتوان اشاره نمود. اگر شما در نانواییها دیده باشید تمام دستگاهها به صورت دهنهٔ باز و یه دست طراحی شدهاند. ولی برای تولید نان سنگک، بر روی دهنه دستگاه از یک دیواره نازک استفاده شده که بر روی آن دو دریچه قرار گرفته است. از این دریچهها یکی برای ارسال نان به داخل تنور و دیگری برای خارج کردن نان از تنور استفاده میکنند.
خرید دستگاه پرتابل دوار به صورت آنلاین
یکی از امکاناتی که شرکت ایران فر برای مصرف کنندگان و مشتریان خود با کمک فضای مجازی ایجاد کرده است، به قرار دادن فروشگاه اینترنتی و مجازی بر روی وب سایت اینترنتی میتوان اشاره نمود. در واقع با این کار، شرکت ایران فر به مشتریان خود کمک کرده است تا به راحتی با شرکت در ارتباط باشند و محصولات خود را در دید خریدار قرار داده و همچنین بتواند از اتلاف وقت مشتری جلوگیری نماید.
