امروزه تولید کننده های مختلفی در کشور وجود دارند که به عرضه فر دوار نان لواش در بازار های فروش آن در سراسر کشور می پردازند.
نوع حرارت فر دوار نان لواش
نوع حرارت فر دوار با توجه به کاربرد و کارایی آن با یک دیگر متفاوت می باشد و امروزه تولید این محصول به صورت گسترده انجام می شود.
این محصول در ابعاد و اندازه متفاوت می باشد و هم چنین دارای قدرت موتور های متفاوتی می باشد و برای فضا های کم و کوچک با ظرفیت تولید بالا، از آن می توان استفاده کرد.
شرکت های تولید کننده، این نوع از دستگاه های فر را با درجه حرارت های گوناگون طراحی کرده اند به طوری که مانیتور حرارتی آن بر روی این محصول طوری تعبیه شده است که فرد می تواند گرمای مورد نیاز برای پخت نان را از روی صفحه مورد نظر تنظیم کند.
باید توجه که داشت که نوع حرارت فر دوار را در سه رده سبز و زرد و قرمز تقسیم بندی می کنند که به ترتیب نشان دهنده درجه حرارت کم، متوسط و زیاد می باشد و هم چنین باید در نظر داشت که در فرایند پخت باید از گرمای استاندارد استفاده شود و در غیر این صورت باعث سوختگی نان لواش می شود.
علاوه بر این برای تنظیم حرارت مورد نیاز از گردانه استفاده می شود که با چرخاندن آن عقربه های روی مانیتور تغییر می کند و بر روی عددی که نشان دهنده گرمای مورد نظر است، قرار می گیرد.
هم چنین کارخانه های تولید کننده در ساخت این محصول از آلیاژ های درجه یک استفاده می کنند زیرا ممکن است در اثر درجه حرارت بالا، دستگاه مورد نظر آسیب ببیند و همین طور از رنگ هایی استفاده می شود که در مقابل گرما مقاوم بوده و پوسته نکند.
علاوه بر این محیط دستگاه فر کاملا ایزوله بوده و به صورت کاملا استاندارد و چند لایه می باشند تا باعث ایجاد آلودگی نشوند.
تولید کننده فر دوار نان لواش ۹۹
تولید فر نان لواش امروزه توسط شرکت های ایرانی در شهر های مختلف کشور ما تولید شده و در بازار های فروش آن عرضه می گردد و بسته به کارایی و ابعاد و ظرفیت های آن دارای قیمت های مختلفی است.
قیمت این محصول در سال ۹۹ به دلیل تورم و گرانی مواد اولیه به طور چشم گیری افزایش یافته است و علاوه بر این خریدار ها می توانند برای اطلاع از آن به سایت های معتبر مراجعه کنند.
خریدار ها باید در نظر داشته باشند زمانی که این دستگاه را تهیه می کنند، باید از خدمات پس از فروش نیز بر خوردار باشد.
