آچه در این مقاله میخوانیم ....
فر کیک پزی صنعتی، جز تجهیزات مورد نیاز در کیک پزی و شیرینی پزی میباشد که در سال جدید با توجه به نیاز مصرف کننده از طریق شرکت ایران فر به بازار عرضه و تقاضا وارد شده است.
فر کیک پزی، به عنوان یکی از مهمترین تجهیزات در کارگاههای شیرینی پزی و قنادی مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه برای ورود به بازار، نیاز به تقاضای مصرف کننده دارد. هر چقدر نیاز و تقاضا بیشتر باشد وارد شدن این دستگاه به بازار بیشتر است.
هم اکنون استفاده از دستگاه فر صنعتی تنها منوط به استفاده در کارگاههای شیرینی پزی و قنادی نمیباشد. به طوری که هر کس که توانایی پخت کیک و شیرینی را داشته باشد می تواند از این دستگاه در محل زندگی خود نیز استفاده کند ولی باید برای این کار از مدل های کوچکتر فر صنعتی استفاده شود.
فر صنعتی در انواع سایزهای مختلف و ابعاد تعریف شده به صورت حجمهای کمتر و حجمهای بیشتر قابلیت تولید کیک و شیرینی را دارد.
ابزار های مورد نیاز در کیک پزی
اگر قصد دارید که در قنادیها و یا حتی در منزل خود به تهیه کیک و شیرینی بپردازید باید قبل از آن ابزارهای مورد نیاز این کار را تهیه کنید.
یکی از مهمترین تجهیزات در کیک پزی همانگونه که بیان شد دستگاه فر صنعتی میباشد ولی به جز این لوازم دیگری نیز وجود دارد که جز ابزارهای کار محسوب میشود.
لوازم مورد نیاز و کاربردی در تهیه کیک:
• سینی فر: یکی از ابزارهای کاربردی دیگر در قنادی سینی فر است که برای قرار دادن کیک در درون دستگاه به کار میرود این سینی از جنسهای مختلفی نظیر گالوانیزه تولید شده است.
• ماسوله و قیف: این دو ابزار برای تزیین کیک و انواع حلوا کاربرد دارد که در دو جنس پلاستیکی و فلزی در بازار موجود میباشد.
• وسایل ژل تزریقی: هم اکنون با پیشرفت صنعت کیک پزی برای اینکه بتوانند تزیئنات را به صورت تزریقی از این ابزار استفاده می کنند.
• پیمانه: یکی از کارهای مهم در کیک پزی اندازه گیری است که با استفاده از پیمانههای تعیین شده این مقدارها را اندازه گیری میکنند.
• الک: برای اینکه مواد اضافی درون آرد را جدا کنند از الک استفاده میکنند.
• پالت: برای خامه کشی و صاف کردن خامه بر روی کیک استفاده میشود.
• کاتر: برای قالب دهی خمیر فوندانت در قنادی به کار میرود.
• ابزار فوندانت: برای قالب کشی فوندانت بر روی کیک استفاده میشود.
ابزارهای دیگری نیز وجود دارد که برای کیک پزی مورد استفاده قرار می گیرد که ما به طور خلاصه تعدادی از این ابزارها را معرفی کردیم.
انواع فر صنعتی کیک پزی
فر کیک پزی صنعتی با توجه به کاربردهای که در این صنعت دارد به صورت به روز تولید و عرضه میشود. در واقع تغییراتی که در این نوع دستگاه ایجاد میشود با توجه به نیاز بازار میباشد.
دستگاههای فر همانگونه که گفته شد از نوع مصرف خانگی تا استفاده در قنادیهای بزرگ برای تهیه کیک در حجمهای کم و حجمهای بالا مورد استفاده قرار می گیرد. به همین خاطر انواع تولید شدهی آن با توجه به نیاز مصرف کننده بالا رفته است.
انواعی که از فرهای صنعتی در بازار موجود است عبارتند از:
۱٫ فر صنعتی ۴ دیس
۲٫ فر صنعتی ۶ دیس
۳٫ فر صنعتی ۸ دیس
۴٫ فر صنعتی ۱۰ دیس
۵٫ فر صنعتی ۱۲ دیس
۶٫ فر صنعتی ۱۶ دیس
۷٫ فر صنعتی ۲۴ دیس
۸٫ فر صنعتی ۲۶ دیس
۹٫ فر صنعتی ۲۸ دیس
۱۰٫ فر صنعتی ۳۲ دیس
۱۱٫ فر صنعتی ۳۶ دیس
انواع فرهای صنعتی ذکر شده در باراز موجود میباشد. شرکت ایران فر که جز شرکتهای تولید کننده تجهیزات قنادی در حال انجام فعالیت میباشد در تولید فرهای صنعتی انواع ۴،۶،۸،۱۰،۱۲،۱۶،۲۴ و ۳۲ دیس را تولید میکند. در صورت نیاز و ثبت سفارش میتوانید به تهیه فر صنعتی ۳۶ دیس از طریق شرکت ایران فر اقدام نمایید.
عرضهی دستگاه فر صنعتی کیک پزی در سال جدید
در سال جدید شرکت ایران فر به عرضهی دستگاه فر صنعتی کیک پزی به بازار اقدام کرد. این دستگاه با توجه به نوع تولید در این شرکت وارد بازار رقابت شده است و اگر مصرف کننده مایل باشد که از یک دستگاه درجه یک استفاده کند به راحتی در دسترس او قرار دارد.
برای خرید دستگاههای عرضه شده در سال جدید مصرف کننده میتواند با شرکت ایران فر تماس بگیرد و در صورتی که نیاز دارد ثبت سفارش انجام دهد و یا اینکه از بازار با توجه به موجودی فروشگاهها اقدام به خرید نماید.
