دستگاه نان بربری: به طور مثال برای اینکه بتوان نانهای لواش، تافتون، نان خشک و نانهای محلی را پخت نمود باید از دستگاه دوار دو متر و بیست سانتی متری استفاده کرد.
همچنین کوچکترین سایز دستگاههای دوار که در ابعاد یک متر و نود سانتی متر تولید شدهاند مناسب استفاده در رستورانها، کافی شاپ ها، فست فودها و … هستند. چرا که به جز نانهای سنتی میتوان از آن برای پخت نان صنعتی حجیم و نیمه حجیم نیز استفاده کرد.
دستگاه دوار سه متری مناسب پخت نان بربری
دستگاه نان بربری :
برای اینکه یک نان خوب و با کیفیت پخت شده و به دست مصرف کننده برسد نیاز است تا از دستگاه مناسبی استفاده شود. این دستگاهها که به وسیله شرکتهای تولید کننده طراحی و ساخته میشوند جز محصولات تأثیر گذار در سیستم پخت نان هستند. برای همین انتخاب یک شرکت تولید کننده مناسب بسیار اهمیت دارد. شرکت ایران فر دستگاه دوار سه متری را در ابعاد طول و عرض ۳ متری و ارتفاع ۲۱۰ سانتی متری( دو متر و ده سانتی متری) تولید کرده است.
دستگاه دوار سه متری نسبت به دیگر دستگاههای تولید شرکت ایران فر ابعاد بزرگتری دارد و همین باعث شده تا وزن این دستگاه نیز بیشتر از دیگر دستگاههای پخت نان محاسبه شود. ۲۱۰۰ کیلوگرم وزن دستگاه دوار سه متری است که باید برای جابه جایی و انتقال آن از جرثقیلهای مناسب استفاده کرد. یکی از نکاتی که در طراحی این دستگاه مورد توجه قرار گرفته است استفاده از چرخ های آسان بر در پایههای دستگاه است. این چرخ ها کمک میکند تا در محیط صاف و بدون برآمدگی دستگاه به راحتی قابلیت جابه جایی داشته باشد.
نکات مهم در دستگاه پخت نان بربری با کیفیت
دستگاه نان بربری:
وقتی قرار است یک دستگاه درجه یک تولید شود باید از سیستمهای مناسب، قطعات با کیفیت و … در طراحی و ساخت آن بهره برد. از این رو دستگاه پخت نان بربری از جمله دستگاههای با کیفیت تولید شرکت ایران فر است که در این زمینه تولید شده و نکات مهمی در آن مورد توجه قرار گرفته است. کمک گرفتن از سیستمهای نوین برای ایجاد یک دستگاه با کیفیت پخت مناسب از دلایل دیگری است که میتوان برای محصولات شرکت ایران فر بیان کرد.
