انواع دستگاه صنعتی پخت نان . نان یکی از محصولات مهم در رژیم غذایی انسان ها می باشد که برای تولید آن در قدیم از ابزار های مختلفی استفاده می کردند، امروزه با ساخت دستگاه های صنعتی و اتوماتیک و نیم اتوماتیک این عمره بسیار راخت تر و در مقدار چندین برابر امکان پذیر شده است، دستگاه های صنعتی پخت نان در انواع بسیر مختلفی وجود دارند که ما در این متن سعی داریم تا دستگاه های دوالر و تونلی که به ترتیب تونلی ۶٫۵ متری تمام اتوماتیک و دوار ۲۲۰ الی ۳ متری را برای شما عزیزان توضیح دهیم، دستگاه هیا صنعتی پخت نان به وسیله مشعل هایی
که بر روی آن ها تعبیه شده است گرم می شوند ودر مدت زمان کم دستگاه را گرم می کنند و بعد دستگاه که روشن شده و گرم شده است آماده کارمی باشد، جنس سنگ ها و فرش های زیره نان در دستگاه های تونلی در سه نوع استیل و گالوانیزه و چودن ساخته می شود، که برای نان های مختلف این سنگ ا در نوع های مختلف توسیه می شود، دستگاه های دوار نیز دارای سنگ زیره چودنی هستند، یکی از مزایای چودن این است که در مدت زمان طولانی حرارت را در خود نگه داشت و به بیرون و فضای اطراف پخش نمی کنند، حال اگر شما هم خریدار این محصول هستید و می خواهید، اطلاعاتی را در مورد آن بفهمید می توانید با ما در خواندن ادامه این مطلب همراه باشید:
انواع دستگاه صنعتی پخت نان:
مشخصات دستگاه تونلی پخت نان
انواع دستگاه صنعتی پخت نان:
دستگاه های تونلی یکی از جدید ترین دستگاه های صنعتی پخت نان می باشد که بزرگترین دستگاه های خط تولید نان از این نوع دستگا ها می باشد، که البته از نوع بزرگ این دستگاه ها در کارخانه جات تولید نان از این دستگاه ها استفاده می کنند، دستگاه های تونلی پخت نان در انواع بسایر مختلفی ساخته می شوند که ما در این قسمت دستگاه ۶٫۵ متری آن را بریا شما توضیح خواهیم داد:
دستگاه های ۶٫۵ متری پخت نان در دو نوع نیم اتوماتیک و تمام اتوماتیک وجود دارد که دستگاه های نیم اتوماتیک برای پخت نان های حجیم و نیم حجیم می باشد، و بریا پخت نان
مسطح باید از دستگاه تمام اتوماتیک استفاده کرد، دستگاه های تمام اتوماتیک ۶٫۵ متری دارای سیستم بخار بوده و این قابلیت را به شماه می دهد تا نان ها را با کیفیت بیشتر و بهتر پخت کنید، دستگاه های نیم اتوماتیک نیز به نوعی از دستگاه ها گفته می شود که تنها کار پخت نان و مخزن بخار را انجام می دهد.
مشخصات دستگاه دوار پخت نان
انواع دستگاه صنعتی پخت نان:
دسگاه های دوار جزو اولین طرح های پخت نان می باشد که برای پخت نان های مختلف سنتی قابل استفاده می باشد این دستگاه ها دارای مزیت های بسایر زیادی می باشد که از جمله این قابلیت ها می توان پخت چند نوع نان با یک دستگاه و بدون تعوض هیچ چیزی از دستگاه، مقدار تولید نسبتا بالا در کوچکترین جا، مقدار مصرف سوخت کم و بازدهی بالا، و…
مزیت های دیگری که این دستگاه دارد. دستگاه های دوار در ابعاد مختلفی ساخته می شوند که هرمدام از آن ها برای استفاده در مکان مخصوص به خود می باشد.
- دستگاه های ۲۲۰ سانتی متری : قابل استفاده در کارگاه های نان پزی نان های مسطح مانند نان لواش و تافتون می باشد.
- دستگاه ۲٫۵ متری : قاابلیت پخت نان بربری و سنگک برای تولید متوسط و کم .
- دستگاه های ۱٫۵ متری : مناسب برای استفاده در کارگاه های پیتزا پزی و رستوران ها که برای جایگری کمی که دارد، برای استفاده در این مکان های مناسب می باشد.
- دستگاه ۳ متری مناسب برای استفاده در کارگاه های نان پزی سنگک و بربری به مقدار بالا.
دستگاه های که در بالا گفته شد تمامی طرح های دستگاه های دوار استاندارد می باشد.
