امروزه در میان مردم نان سنگک جزو سالم ترین و بهترین نان شناخته می شود که دارای طرفداران بسیار زیادی است، در این متن سعی داریم تا دستگاه های صنعتی تولید نان سنگک در نوع دوار را به شما معرفی کنیم.
دستگاه های دوار نان سنگک از ابعاد دو و نیم متر در دونیم متر ساخته میشود و تا ۳ متری نیز تولید می شود این دستگاه ها برای تولید نان سنگک باید دارای ابعاد بزرگی باشند تا بتوانند حرارت را به صورت کاملاً استاندارد در فضایی که قرار است در آن نام پخته شود پخش نمایند و میزان حرارت را در خود جای دهند.
دستگاه های دوار دارای سنگ های مربعی شکل هستند که نام آنها در قسمت اولیه ورودی بر روی آنها قرار می گیرد و بعد از یک چرخش ۱۸۰ درجه
قسمت خروجی دستگاه میباشد آن را خارج می کند این دستگاه ها دارای ارتفاع دو متر و چهل سانتی می باشند که بدنه دستگاه از قسمت میانه به دو قسمت تبدیل شده که در قسمت پایینی سیستم کنترلی دستگاه و دینام و الکتروموتور قرار گرفته و قسمت بالایی دستگاه مخزن پخت دستگاه میباشد.
چرخش دستگاه های دوار بهوسیله یک بنا و اینورتری که کنترل سرعت دستگاه را بر عهده دارد انجام می گیرد که در ادامه در مورد چگونگی حرکت دستگاه و مشخصات فنی دستگاه صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید:
سیستم اینورتر برای کنترل سرعت دستگاه دوار
دستگاه های دوار نان سنگک دارای سیستم های اینورتر و دینام های تک فاز می باشند که مصرف برق آن ها در هر ساعت یک و نیم کیلو وات میباشد.
دستگاه های دوار سنگک مانند دیگر دستگاه های دوار دارای بدنه پیرایه هستند و سیستم کنترلی آنها به صورت برقی و گازی میباشد که در سیستم مصرف برق برای چرخانندگی دستگاه و سیستم گاز دستگاه برای پخت محصولات میباشد.
دستگاه های دوار پخت نان سنگک دارای دو مشعل می باشند که در قسمت پایین سنگ زیر و در قسمت بالای سنگ زیر قرار می گیرد که برای پخت نان با حرارت یکنواخت این نوع طراحی بسیار مناسب بوده و باعث می شود نان ها به صورت یکنواخت حرارت را در کل دستگاه داشته باشند و در
قسمت زیر و در قسمت بالای آن به صورت یکنواخت پخش شود. مقدار تولید دستگاه های دوار برای هر ۸ ساعت بین ۶۰۰ الی ۸۰۰ کیلوگرم میباشد که برای تولید کارگاههای متوسط و حتی کارگاههای بزرگ مناسب از چت شما میتوانید از این دستگاه ها استفاده نمایید.
جهت خرید این محصولات با قیمتی مناسب و کیفیت درجهیک با گروه پشتیبانی ما در ارتباط باشید.
سفارش بدنه دستگاه دوار نان سنگک
دستگاه های دوار سنگ دارای بدنه کاملاً استیل می باشند که رنگ های بدنه دستگاه ها به سفارش مشتری از تک رنگ نما استیل و رنگ اصلی شروع شده و با رنگ های ترکیبی آبی و قرمز به سفارش مشتری در دستگاه ها نصب می شود.
یک سوال خیلی مهم این است که چگونه می توان بدنه دستگاه های دوار دارای چه میزان کیفیت میباشد؟
خب همانطور که میدانید بهترین فلز برای استفاده در نمای محصولات صنعتی استیل میباشد که دستگاههای صنعتی قنادی را متأسفانه در انواع
مختلف کارگاههای تولیدکننده آن با اصلاح نامرغوب تولید میکند و دستگاههای صنعتی پختن آن نیز به همین صورت بوده ولی برای تشخیص کیفیت درجهیک استیل بدنی میتوانید بهوسیله آهنربا اقدام نمایید این عمل به این صورت میباشد که اگر آهنربای که در دست شماست به دستگاه چسبید یعنی دستگاه دارای کیفیت استیل مرغوب این میباشد و در این میان میگویند که از استیل بگیر در دستگاهها استفادهشده است ولی اگر آهنربا به دستگاه نچسب یعنی استیل دستگاه دارای کیفیت بالایی میباشد.
