قیمت فروش فر دوار پرتابل با توجه به کیفیت آن بستگی دارد. این دستگاهها برای تولید نانهای مورد نیاز مردم مورد استفاده قرار میگیرند و به همین جهت نیازمند استفاده کردن از پروتکلهای بهداشتی هستند. در قدم اول برای حفظ بهداشت و سلامت مردم باید دستگاهی انتخاب شود که ویژگیهای مناسب و با کیفیتی داشته باشد.
برای داشتن یک دستگاه با کیفیت در قدم اول باید یک شرکت معتبری را برای خرید انتخاب نمود، سپس با توجه به ابعاد و اندازه و همچنین نوع نانی که قرار است با این دستگاه پخته شود دستگاه را انتخاب نمایید. از نانها قدیمی و پرطرفدار در ایران نانهای بربری و سنگک هستند. این نان ها در حال حاضر به تعداد زیادی تولید میشود. در ادامهٔ مقاله به دستگاه مناسب پخت نان بربری و سنگک اشاره میکنیم. تا آخر مقاله با ما همراه باشید.
دستگاه فر دوار مناسب نان بربری و سنگک
دستگاه فر دوار پرتابل در اندازههای متفاوتی طراحی و تولید شده است که میتوان برای پخت نانهای بربری و سنگک از آن استفاده کرد. در بین ابعادی که برای پخت نان استفاده میشود دو اندازه دو و نیم متری و سه متری برای پخت نان بربری و سنگک مناسب است.
بین دستگاه دو نیم متری و سه متری پخت نان بربری و نان سنگک از نظر ابعاد و اندازه تفاوت چندانی وجود ندارد. حتی سیستمهای مدرنی که برای پخت بهتر نان در دستگاههای دوار پرتابل نصب شده است در هر دوی آنها مشترک میباشد. تنها تفاوتی که بین این دو دستگاه دیده یم شود تفاوت ظاهری است. ابن تفاوت ظاهری باعث تمایز آنها شده است.
برای پخت کردن نان بربری نیازی به داشتن ورودی و خروجی جداگانه نیست و تنها از یک ورودی خمیر وارد قلطک پخت نان شده و پس از پخت برداشته میشود. ولی در دستگاه فر دوار پخت نان سنگک، روش پخت متفاوت است به این صورت که برای پخت باید از دو ورودی و خروجی مجزا استفاده نمود.
قیمت فروش فر دوار پرتابل
قیمت فروش فر دوار پرتابل در بعضی از موارد ممکن است که کمتر از قیمت اصلی باشد. این تغییر قیمتها با توجه به برخی موارد امکان پذیر است. دلایلی که در پایین بودن قیمت دستگاههای فر دو و نیم متری در بازار تأثیر دارد میتوان به نکات و موارد زیر اشاره کرد:
- اسم برند هک شده روی دستگاه
- ابعاد و اندازه آن
- جنس بدنه و مواد تشکیل دهنده
- خرید جنس کارکرده و دسته دوم
- خرید از دلالها و واسطههایی که اجناس نامرغوب برای فروش عرضه میکنند.
