بر روی قیمت فر دوار عوامل زیادی تأثیر گذار است. در این قسمت از مقاله سعی داریم نکاتی را که در قیمت گذاری تأثیر دارد را بیان کنیم. تا شما خریدار و مصرف کننده محترم بتوانید با شرایط آن آشنا شوید.
لازم است بدانید که فرهای دوار در ۴ نوع طراحی شدهاند که هر کدام از این انواع برای پخت نانهای لواش، نان تافتون، نان سنتی و نان بربری وسنگک متفاوت است. از این رو یکی از علتهای قیمت متفاوت دستگاهها میتواند نوع کار کرد این دستگاه باشد.
ویژگیهای فر دوار پخت انواع نان
فر دوار یکی از پر کاراییترین محصولات پخت نان است. اگر شما به عنوان یک خریدار نان وارد یک نانوایی شده باشید مطمئناً این دستگاه را دیدهاید. نمونههای زیادی از فر دوار تولید شده است که نمای بیرونی آن ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشد. این تفاوت با توجه به نوع سلیقهٔ مصرف کننده و خریدار تغییر میکند.
ویژگیهای ثابتی برای فر دوار تعریف شده است که میتوان به نکات و ویژگیهای زیر اشاره نمود:
- دارای بدنه ۵ لایه، برای محافظت از دستگاه و صرفه جویی در حرارت کوره و همچنین بالا رفتن مقاومت دستگاه فر
- دارای دو مشعل در قسمت زیر و بالای دستگاه که به پخت بهتر نان کمک میکند.
- نمای بدنهٔ فر دوار از نما استیل و یا در صورت سفارش مشتری تمام استیل است.
- کوره داخل فر دوار از استیل ساخته شده است و همچنین زیرهٔ دستگاه پخت نان برای اینکه گرما را به خوبی عبور داده و همچنین مقاومت بالایی داشته باشد از چدن طراحی شده است.
- برای تاج دستگاه با سفارش مشتری به سه صورت ساده، هلالی و منحنی میتوان انجام داد.
ویژگی های تأثیر گذار بر قیمت فر دوار
نکاتی است که میتواند بر روی قیمت فر دوار تأثیر میگذارد. این نکات به صورت کلی بیان شده است و هر شرکت با توجه به نوع فعالیت و هزینههای خود آن را برآورد کرده و محصولات خود را قیمت گذاری میکند. شرکت ایران فر نیز جز شرکتهایی است که برای قیمت گذاری محصولات خود نکاتی را در نظر گرفته است:
- قیمت مواد اولیه وارد شده برای ساخت دستگاه
- نوسانات بازار و قیمت ارز
- تعداد سفارشات ئ خرید به صورت عمده و یا جزئی
- خرید بدون واسطه یا با واسطه
- هزینه ارسال، دریافت هزینه گارانتی و ….
- نام شرکت تولید کننده و برند دستگاه
- کیفیت مواد مصرف شده و لوازم به کار رفته در تولید فر دوار
