آچه در این مقاله میخوانیم ....
قیمت فر نانوایی سنگک با توجه به نوع کیفیت و برند تولید شده تفاوت دارد. زمانی که شما به دنبال خرید یک دستگاه کاربردی و مناسب هستید باید مقدار هزینه پرداختی را بالا برده تا بتوانید دستگاه کاربردیتری را خریداری نمایید.
قیمتها در بازار تنوع زیادی دارد و همین باعث شده تا انتخاب سخت شده و تشخیص دستگاههای با کیفیت و مناسب دشوار شود. دستگاههای پخت نان به دلیل اینکه باید کیفیت بالایی داشته باشند تا یک نان با کیفیت تولید شود دقت زیادی میطلبد که بهترین روش برای خرید دستگاه مشورت کردن با یک متخصص در این زمینه است.
شرکت ایران فر که خود به عنوان تولید کننده این محصولا یعنی فرهای پخت نان در بین رقبای خود صدر نشین است از مشاورین خبره و کاربلدی برای راهنمایی مشتریان و مصرف کنندگان استفاده کرده است.
شما قبل از اینکه اقدام به خرید نمایید میتوانید از این افراد کمک دریافت کرده و نکات مهمی را که در هنگام خرید باید مد نظر داشته باشید را جویا شوید. در ضمن سعی کنید قیمت محصول و دستگاه برای شما جز الویت دوم باشد و در قدم اول کیفیت را مورد توجه قرار دهید.
شاطر اتوماتیک دستگاه پخت نان
در نانواییها و کارگاههای تولید نان برای اینکه نان مورد نیاز پخت شود از یک نیروی انسانی که شاطر گفته میشد استفاده میکردند. هم اکنون که پیشرفت صنعت بالا رفته و فناوریهای جدید و نوین جایگزین محصولات قدیمی شده است در دستگاههای پخت نان به صورت چسبیده از این دستگاه استفاده شده است. در دستگاه پخت نان لواش نرم، پخت نان سنگک، پخت نان بربری و … شاطر اتوماتیک مورد استفاده قرار گرفته است.
لازم است بدانید که استفاده از شاطر اتوماتیک باعث میشود تا نیروی انسانی کاهش پیدا کرده و سرعت عمل تولید بالا رود. به همین جهت در نانواییهایی که تولید بسیار بالا است از دستگاههایی که دارای شاطر اتوماتیک هستند استفاده میکنند.
کاربردهای این دستگاه میتوان به انجام فعالیت به اندازه دو تا سه نفر اشاره نمود، بالا رفتن حجم تولید از دیگر ویژگیهای دستگاه شاطر اتوماتیک است؛ در ضمن به دلیل اینکه تماس کمتری با دست برای پخت نان ایجاد میشود از نظر بهداشتی بسیار کارآمد بوده و نانی که تولید میشود از نظر سلامت بسیار در حد بالایی قرار دارد.
از نکات قابل توجه دیگر که در رابطه با شاطر اتوماتیک باید بیان کنیم این است که همزمان قادر به سه نوع فعالیت است و میتواند پهن کردن خمیر نان، برش و همچنین قرار دادن بر روی صفحه پخت را به صورت اتوماتیک انجام دهد. برای ماندگاری بیشتر دستگاه مورد نظر از نوعی استیل ضد زنگ استفاده شده است که در برابر زنگ زدگی و خوردگی بسیار مقاوم است.
خط تولید نان صنعتی تمام اتوماتیک
خط تولید نانهای سنتی به یک صورت پی در پی طراحی شده است. برای اینکه شما به عنوان تولید کننده بتوانید نیاز مردم و مصرف کنندگان را براورده کنید باید قبل از تولید نان مراحل مورد نیاز را با دقت بالا پشت سر بگذارید. در این قسمت از مقاله به مراحل تولید نان اشاره میکنیم:
- آرد: از اصلیترین موادی که برای پخت نان مورد نیاز است آرد میباشد. برای اینکه یک نان با کیفیت تولید شود باید قبل از هر کاری برای حذف ناخالصیهای آن اقدام نمایید. در این مرحله باید آرد به صورت صحیح الک شده و اختلاط و رساندن آرد به درجه حرارت مطلوب و مورد نیاز از دیگر مواردی است که در هنگام آماده سازی باید به آن دقت نمود.
- آماده کردن خمیر: با توجه به تجهیزات کارگاه نان پزی و نانواییها این مرحله متفاوت است. یکی از اصلیترین تفاوتهای آماده سازی خمیر، نوع پخت نان مورد نظر است.
- مخلوط: شما وقتی که قصد مخلوط کردن دارید باید با توجه به مقدار حجم تولیدی و نیاز خود اقدام کنید. بعد از افزودن آرد و آب مورد نیاز باید با سرعت بیشتری مواد را مخلوط کرده تا یک خمیر مناسب و یکدستی ایجاد شود.
- پوک کردن: ایجاد حبابهایی در داخل خمیر میتواند به پخت بهتر نان کمک کند. که برای انجام این مرحله خمیر به پوک کردن نیاز دارد.
- چانه گیری: بعد از آماده سازی خمیر مورد نیاز باید برای تهیه نان، خمیر مورد نظر با کمک چانه گیر تقسیم بندی شده و برای ورود به تنور آماده شود. قبل از ایجاد دستگاههای صنعتی این کار به کمک دست انجام میشد.
- پختک در این مرحله با توجه به نوع نان پخت با دستگاههای مورد نیاز پخت میشود.
- سرد شدن: بعد از پخت عملیات سرد شدن انجام شده و سپس نانها با رعایت اصول بهداشتی بسته بندی میشوند.
تجهیزات پخت نان سنگک به صورت سنتی
هر نوع نانی که پخته میشود نیاز است از برخی تجهیزات استفاده شده تا یک نوع نان با کیفیت تولید شود. در این قسمت برخی از تجهیزات کاربردی و مورد استفاده در صنعت پخت نان را بیان میکنیم تا شما با این تجهیزات بیشتر آشنا شوید.
قبل از هر چیزی باید این نکته را یادآور شویم که برای اینکه خمیر مورد نظر آماده شود باید از دستگاه خمیرگیر استفاده نمود. این دستگاه میتواند در حجم بالایی خمیر مورد نظر را تولید کرده و به صورت یک دست برای پخت آماده کند.
- برای پهن کردن خمیر، از یک پاروی مخصوص استفاده میشود. جنس پارو از آلومینیوم بوده که ارتفاع بین ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر دارد. در ضمن دسته یپارو برای حرکت و جابه جایی حدود ۳ متر است.
- برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست شاطر از یک لگن مخصوص این کار استفاده میشود تا بهداشت پخت را رعایت کنند.
- سیخ فلزی در پخت نان سنگک کاربرد دارد که نوک تیزی داشته و که دارای طولی به اندازه ۳ متر تا ۳٫۲۰ سانتی متر است.
- برای اینکه ریگها به درون تنور به خوبی بچسبند از ریگ کوب استفاده میشود.
- قبل از قرار دادن خمیر درون تنور با کمک ریگ صاف کن که یک جسم فلزی است ریگها صاف شده و برای پخت آماده میشوند.
- برای اینکه نان برشته شده و پخت مناسبی داشته باشد از چنگک برای جا به جایی آن استفاده میکنند.
در ضمن باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر سوخت برای پخت نان به صورت ناقص انجام شود بسیار برای سلامتی مضر بوده و نوعی سرطان زا محسوب میشود.
تجهیزات اصلی برای پخت نان
هر فردی که قصد داشته باشد به صورت حرفهای شغل نانوایی را ادامه داده و در این زمینه پیشرفت کند نیازمند صرف هزینه بالایی برای خرید تجهیزات است.
چرا که تجهیزات نان پزی بسیار به روز تر از گذشته بوده و همین امر به گرانتر شدن آنها منجر شده است. در واقع اگر بخواهید یک نانوایی با کیفیت داشته باشید که مشتریان زیادی را جذب کرده و از نیروی انسانی کمتری استفاده کنید باید از دستگاههایی که در حال حاضر به عنوان تجهیزات پخت نان در بازار خرید و فروش میشود کمک بگیرید.
تجهیزات و ابزار آلات زیادی برای پخت نانهای مختلف در بازار وجود دارد که شما با توجه به نوع نان مورد نظر باید تهیه کنید. ولی برخی از تجهیزات نیاز تمام نانواییها و کارگاههای پخت نان است. به چند مورد از آنها اشاره میکنیم.
- خمیرگیر: قبل از اینکه دستگاه خمیرگیر تولید شود برای آماده سازی خمیر مورد نیاز از دست کمک میگرفتند. ولی با وجود دستگاه خمیر گیر دیگر نیاز به تهیه خمیر به صورت دستی نیست و در مدت زمان کوتاهی میتوان مواد را با یکدیگر مخلوط نمود.
- چانه گیر: امروزه برای اینکه نیروی اضافی از فضای نانواییها کاسته شود برای چانه گرفتن از دستگاه به روزی به نام چانه گیر استفاده میکنند.
- پهن کن: با کمک این دستگاه شما قادر هستید بدون کمک دست، خمیر مورد نیاز را پهن کرده و آماده پخت نمایید.
- فر پخت نان صنعتی: فرهای صنعتی دوار و تونلی در حال حاضر جایگزین تنورهای گلی و فرهای دوار معمولی شدهاند که میتواند برای پخت کمک کند.
دستگاه دوار دو و نیم متری پرتابل
دستگاههای نانوایی دوار مناسب برای پخت نانهای سنتی هستند. این دستگاهها قابلیت پخت نانهای فانتزی را نداشته ولی با این حال کیفیت بالایی برای پخت نانهایی نظیر سنگک، بربری، لواش و … دارند. یکی از دستگاههای دوار که مناسب برای پخت نان بربری و نان سنگک است در ابعاد دو و نیم متری تولید شده که در فروشگاهها به راحتی در دسترس است.
لازم است بدانید که با توجه به کاربرد مشترکی که در دستگاه دو و نیم برای پخت نان سنگک و نان بربری دارد تفاوت محسوسی در طراحی این دو وجود دارد. لازم است بدانید که برای پخت نان سنگک در دستگاه دوار ۲۵۰ سانتی متری از دو ورودی و خروجی جداگانه استفاده شده است. از قسمت ورودی خمیر نان وارد تنور شده و از قسمت خروجی بعد از پخت خارج میشود.
در دستگاههای پخت نان بربری دهانه آن باز است و پخت نان به راحتی امکان پذیر است.
ویژگی دستگاه دوار پرتابل پخت نان
بعد از به روز رسانی دستگاههای دوار امکانات جدیدی بر رویانها نصب شده است که در این قسمت به چند نمونه اصلی اشاره میکنیم. امکانات فوق در تمام دستگاههای دوار به کار برده شده است.
- برای کنترل دمای داخل دستگاه از سیستم اینورتر استفاده شده است.
- برای اینکه مصرف کننده با سرعت بیشتری بتواند فعالیت دستگاه فر پخت نان را مدیریت کند در طراحیهای جدید پنل مدیریتی به صورت دیجیتالی قرار داده شده است.
- جابه جایی دستگاههای قدیمی به خاطر نداشتن چرخ بسیار دشوار بود ولی در فرهای پخت نان جدید استفاده از چرخ در زیر پایهها به حمل آسانتر دستگاه کمک کرده است.
- برای اینکه بتوانند از اتلاف انرژی و هدر رفت آن جلوگیری کنند از بدنه چند لایه برای این امر استفاده شده است.
- دستگاه پخت نان در محیط مرطوب قرار دارد به همین جهت لایهٔ بیرونی آن از یک نوع استیل بسیار مقاوم در برابر حرارت و زنگ زدگی استفاده شده است.
لازم است اشاره کنیم که این دستگاهها برای پخت با کیفیت نان نیازمند داشتن قطعات و مواد با کیفیت هستند. شرکت ایران فر تمام محصولات خود را با کیفیت عالی تولید کرده و در دسترس مصرف کنندگان قرار داده است.
قیمت دستگاه شاطر اتوماتیک نان لواش
وقتی که برای خرید تجهیزات دستگاههای پخت نان اقدام میکنید باید در مرحلهٔ اول به دنبال یافتن یک محصول با کیفیت باشید. این محصولات میتواند با برندهای مختلف در فروشگاهها وجود داشته باشند ولی یک انتخاب اشتباه از جانب شما میتواند هزینههای زیادی برای شما به بار آورد.
دستگاه شاطریار اتوماتیک نیز جز ابزارهای جدیدی است که به کم کردن نیروی انسانی و انجام عملیاتهای پخت کمک کرده و تنها با خرید یک محصول میتوانید سه کار مهم پخت نان را انجام دهید.
در فروشگاههای اینترنتی قیمتها بسیار مناسب بوده و همچنین به دلیل خرید بدون واسطه میتوانید یک محصول با قیمت مناسب خریداری نمایید. در واقع باید این نکته را در نظر داشته باشید کیفیت محصول در قیمت آن تأثیر گذار است. با خرید محصولات با کیفیت شرکت ایران فر میتوانید از امکانات و خدمات ویژه شرکت استفاده کرده و همچنین با قیمت مناسبی خرید خود را انجام دهید.
خرید تجهیزات پخت نان از شرکت ایران فر
در کنار تولید دستگاههای پخت نان، شرکت ایران فر اقدام به طراحی و ساخت تجهیزات نموده است. لازم است اشاره کنیم که این شرکت با رعایت کردن تمام نکات استاندارد جهانی اقدام به تولید نموده است. شما به عنوان خریدار میتوانید به صورت حضوری از شرکت ایران فر خرید خود را انجام داده و یا اینکه از واسطههای فروش مثل نمایندگیها و فروشگاهها اقدام به خرید نمایید.
در ضمن یکی دیگر از روشهای خرید تجهیزات و دستگاههای پخت نان، خرید به صورت اینترنتی است. تنها کافی است شما در وب سایت فروشگاهی این شرکت عضو شوید.
بعد از اینکه شما محصول مورد نیاز خود را انتخاب کردید میتوانید با توجه به راهنماییهای سایت، خرید خود را انجام داده و بعد از پرداخت هزینه منتظر دریافت محصول در محل تعیین شده باشید.
