آچه در این مقاله میخوانیم ....
بازار فروش دستگاه قنادی ۳۲ دیس را با ما تجربه کنید . شرکت ایران تولید کننده انواع دستگاه های قنادی و نان پزی ، محصولات خود را با کیفیت و قیمت مناسب برای رضایت مشتریان به بازار عرضه می کند . گاهی اوقات برای بعضی از خریداران دستگاه های صنعتی پخت یک سری سوالاتی در باره مشخصات فنی دستگاه و چگونگی خرید و شرکت که باید از آن خرید کنند پیش می آید که ما در این متن به بعضی از این سوالات جواب خواهیم داد:
دستگاه قنادی ۳۲ دیس در یک ساعت قابلیت پخت چه مقدار شیرینی را دارد ؟ فاصله سینی های دستگاه قنادی با سینی بعدی خود چقدر است ؟ در کل دستگاه های ۳۲ را به چند دسته تقسیم بندی می کننده ؟ دستگاهی مد نظر خود دارم و نمی دانم که آیا این دستگاه برای کار گاه من مناسب است یا خیر چگونه از این بابت اطمینان پیدا کنم ؟
حال می رویم سوراق جواب دادن به این سوالات:
مقدار پخت محصول در ساعت
دستگاه های قنادی ۳۲ دیس قابلیت پخت محصولات را در هر ساعت به ۱۰۰ کیلو گرم رسانده است تا در تولید انبوه کار را برای کار کنان آسان ساخته شده باشد و مقدار بیشتری را بتوان در کمترین ساعت پخت ، با دستگاه های قنادی ۳۲ دیس بتور استاندارد می توان تا ۸ ساعت بصورت پشت سر هم پخت کرد و با استراخت کوتاه ۲ یا ۳ ساعته می توان از دوباره تو لید را شروع و تا ۸ ساعت دیگر تولید کرد .
فاصله طبقات دستگاه قنادی
دستگاه قنادی ۳۲ دیس داری ۳۲ سینی می باشند که فاصله هر سینی با سینی دیگر حدود ۱۰ الا ۱۱ سانت می باشد ، تا شیرینی و نان های حجیم را بتوان به آسانی با آن پخت کرد و حرارت را بصورت یک نواخت و یکسان به تمام نقاط سینی ها رساند .
تقسیم بندی دستگاه قنادی ۳۲ دیس
بتور کلی می توان دستگاه های قنادی ۳۲ را به سه دسته تقسیم بندی کرد نوع اول دستگاه های قنادی معمولی و بدون اتاق بخار می باشند و نوع دوم دستگاه های با اتاق بخار و نوع آخر دستگاه هایی است که با طراحی جدید اتاق بخار نیازی ندارند و در خودشان بعد از پخت بصورت اتومات و نیم اتومات بخار را بصورت معمولی یا آبشاری در تمام فر پخش می کنند.
مشاوره برای خرید دستگاه
شرکت ایران فر برای مشتریان خود مشاوره رایگان خرید دستگاه ها قرار داده است تا در زمانی که این سوال که دستگاهی مد نظر خود دارم و نمی دانم که آیا این دستگاه برای کار گاه من مناسب است یا خیر پیش آمد بتوانید با یک مشاوره رایگان از خرید خود اتمینان پیدا کنید .
