فروشگاه دستگاه صنعتی نانوایی سنتی

دستگاه نانوایی مانند دیگر دستگاه های صنعتی دارای مدل های مختلفی می باشند که برای راه انداری در کارگاه های مختلف از مدل های مختلف آن استفاده می شود، امروز در این متن در مورد دستگاه صنعتی نانوایی بربری و دیگر نان ها صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت که چگونه این دستگاه ها را با کیفیت درجه یک از شرکت ایران فر خریداری نمود.

نان های سنتی یکی از مواد غذایی پر مصرف در میان محصولات خوراکی می باشد کمه در ایران دارای مصارف زیادی است که هر ایرانی در روز حداقل از یک غذایی که در کنار آن نان هم استفاده می شود مصرف می کند که این موضوع باعث شده است تا مصرف چشمگیر و تولید آن نیز یک کار پر سود باشد.

دستگاه صنعتی نانوایی

تولید کننده دستگاه پخت نان

شرکت ایران فرتولید کننده دستگاه پخت نان

شرکت ایران فر تولید کننده انواع دستگاه های پخت نان در ایران می باشد که با تنوع بالای تولید محصولات توانسته است رضایت مشتریان و خریداران را کسب نماید. تولید انواع دستگاه های تونلی و دوار و مدل های مختلف دستگاه های قنادی از جمله تولیدات این شرکت محسوب می شود.

دستگاه های تولیدی نان در شرکت ایران فر دارای ضمانت ۲ سال به بالا هستند که اطمینان خاطر مشتریان را کسب نموده است.

[tabs type=”vertical”]
[tabs_head]
[tab_title] انواع دستگاه دوار [/tab_title]
[tab_title] دستگاه تونلی [/tab_title]
[tab_title] دستگاه قنادی [/tab_title]
[/tabs_head]
[tab]  دستگاه های دوار در ۴ مدل ۱٫۵ الی ۳ متری ساخته می شود. [/tab]
[tab] دستگاه های تونلی نیز در مدل های نیمه اتوماتیک ۴٫۵ متری و تمام اتوماتیک ۵٫۵ متری ساخته می شود. [/tab]
[tab] دستگاه های قنادی نیز دارای ابعاد از ۴ الی ۳۲ دیس می باشند که هر کدام به مقدار تولید شما برای استفاده در کارگاهتان مناسب می باشد. [/tab]
[/tabs]

 

اگر شما هم می خواهید مشاوره ای در زمینه خرید و فروش محصولات پخت نان داشته باشید می توانید با مشاوران ما در شرکت ایران فر در ارتباط باشید. 

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://fersanati.ir/%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d8%a7%d9%85%d8%a7/” icon=”” target=”false”]تماس با ما[/button]

فرق دستگاه دوار و تونلی

دستگاه صنعتی نانوایی

دستگاه های دوار و تونلی همانطور که هر دو برای پخت نان هستند اما تفاوت های نیز باهم دارند که از جمله مقدار تولید و نوع حرارت دستگاه ها از موارد این تفاوت ها می باشند.

دستگاه های نانوایی دوار برای کارگاه های کوچک و با تولید مقدار متوسط حداکثر ۱۳۰۰ کیلو گرم (حدودا ۲۰ کیسه خمیر) مناسب می باشد و دستگاه های تونلی برای تولید انبوه و قابلیت تولید در روز ۴۰۰۰ کیلو (معادل با ۷۰ کیسه خمیر) می باشد.

دستگاه های دوار از نظر حرارتی نیز بصورت مستقیم پو دستگاه های تونلی نیز به صورت غیر مستقیم می باشد.

تبلیغات شرکت ایران فر
تماس با مشاوران Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.